Laughter and books make life a little easier

The library security gate…

I hate it when this happens to me…

12 responses

 1. The_Imp

  *gigglesnort* Wanneer het DIT gebeur?! O.o

  Aaaawkward! 😉

  June 2, 2011 at 15:32

  • Yay, you read my new blog! =D

   Dit gebeur redelik gereeld. Daai stupid gate-scanner-thing haat my definitief! Of ek neem net te veel boeke uit waarvan die security chip in die rug faulty is! 😉
   Maar ek raak darem nie meer so embarrassed as indicated ^there^ nie. Dit was net die eerste keer wat ek gewens het ek kan doodgaan. As dit deesdae gebeur raak ek net meer annoyed as enigiets anders! 😛

   PS. I’m looking at your IP address as I type this. Dis baie friendly en private van WordPress! *raises eyebrows*

   June 2, 2011 at 15:39

   • The_Imp

    Bleh. Ek het gedink om my IP address na ‘n French of London IP address te change, maar dan maak dit jou internet ook stadiger. 😦

    Which is why I haven’t done it yet. Stadiger internet appeal net nie! 😉 Especially since ek nou na ‘n 4mbps line is. 😦 *wibbes*

    June 5, 2011 at 19:43

   • Ek het natuurlik ook vreeslike random IP -problems. As ek in RuneScape inlog, gee dit mos jou IP address, right? En dan is dit die regte mooi African-one, 41.13…. something (soos joune). Soos wat dit in my internet settings lyk. Maar vir alles anders op die internet het ek om een of ander rede ‘n North American (?) IP. 198.54… En dis altyd dieselfde een! I should know, met al my wiki-work, wat op jou IP werk. Ek verstaan Telkom se nonsens net rerig nie partydae! Ons het ook ‘n 4mps lyn. Supposed to be, anyway. Vanmiddag het ek hom gewatch, en dit was 3mps. Wel, dis seker beter as sometimes! Op wi-fi en all!
    Yay, I finally got a copyright on my blog! (Na baie gesukkel!) 😉

    June 5, 2011 at 21:06

 2. Pingback: The Well of Creative Writing « Cartoons & Creative Writing

 3. Pingback: More Awesomely Embarrassing Moments in the Library « Cartoons & Creative Writing

 4. loollll…i can imagine!

  February 13, 2012 at 21:59

  • Yeah, not fun! 😉

   February 13, 2012 at 23:17

 5. My library doesn’t have a fancy security system like that. They keep all the CDs at the front and only put the cases on display, and the DVDs are locked in a plastic contraption, but that’s all they do.

  Is this your first post on this blog, by the way?

  May 22, 2012 at 01:26

  • This is my university library actually. They’re extremely strict on security. Well, they would be because they have some really valuable books and artefacts in there. My public library doesn’t even have a security system. You could probably walk out carrying books without anyone noticing. 😉

   Yes, this was my first post. Looks different, doesn’t it? 😛

   May 22, 2012 at 22:24

   • Can’t say whether it looks different because this is the first post I’ve read. (I’m starting from the beginning.)

    May 22, 2012 at 22:41

   • Ah right. I just learned a different drawing style, that’s all. 😛

    May 23, 2012 at 19:49

What's on your mind?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s